RKSV NEO

Voetbalvereniging

Lid sinds: 2016

Harrie Besselink

Club contactpersoon

Harrie Besselink

Voorzitter RKSV Neo

Contact
Wim Goorman

Club contactpersoon

Wim Goorman

Penningmeester RKSV Neo

Contact

De eerste 25 zonnepanelen zijn binnen! De zonne-installatie is inmiddels een feit en pronkt al op het dak. Een geweldig resultaat! Iedereen enorm bedankt voor deze fantastische prestatie. Maar we zijn nog niet klaar! We starten binnenkort de volgende fase waarin we nog meer deelnemers willen werven.

Ons dak heeft de mogelijkheid om maar liefst 180 panelen te kunnen dragen. Het zou fantastisch zijn om dit samen met jullie te realiseren! Binnenkort beginnen we daarom weer met de wervingscampagne. Met deze tweede ronde gaan we ook weer voor de volgende 25 zonnepanelen!

Hoe dan ook, vanaf nu is het ook echt voor elke 4 deelnemers 1 zonnepaneel! Er is geen minimumgrens meer en voor iedere 4 deelnemers wordt er ook daadwerkelijk een zonnepaneel gerealiseerd. Op naar de volgende 25!

- Harry Besselink

Lees meer ...
Hoe werkt het

Hoeveel deelnemers hebben wij momenteel?

Laatst bijgewerkt op: 30-09-2016

100
25
Ik wil ook meedoen!
Deel de tussenstand!

Hoe werkt zon voor verenigingen?

Je vereniging als energieaanbieder

Je vereniging als energieaanbieder

Dat is de basis van Zon voor Verenigingen. Op dit moment neem je waarschijnlijk je energie af bij één van de welbekende energieaanbieders van het land. Deze energieafname kun je nu onderbrengen bij Zon voor Verenigingen om zo je club te helpen zonnepanelen te realiseren. En niet geheel onbelangrijk, je gaat er zelf natuurlijk ook op vooruit. Overstappen dus!

Gratis zonnepanelen voor je vereniging

Gratis zonnepanelen voor je vereniging

Wij willen bij alle verenigingen in Nederland gratis zonnepanelen realiseren. Hoe we dat willen doen? Door een vereniging in staat te stellen om zelf energieaanbieder te worden. Ook jouw vereniging. Jij kan daardoor overstappen van je huidige energieleverancier naar Zon voor Verenigingen. In ruil voor deze overstap ontvangt jouw club gratis zonnepanelen en jijzelf een goede prijs. Zo levert deelname aan dit unieke project ook jou een goede besparing.

Het 4 = 1 principe

Het 4 = 1 principe

Voor iedere 4 deelnemers die overstappen naar Zon voor Verenigingen ontvangt jouw vereniging 1 gratis zonnepaneel. En met gratis bedoelen we gratis. Dit is inclusief installatie, onderhoud en verzekering voor de gehele levensduur van de panelen. Vanaf 100 deelnemers, 25 panelen dus, wordt de installatie gebouwd. Hierna wordt voor iedere 4 deelnemers steeds 1 paneel toegevoegd.

Wat levert het mij op?

Wat levert het mij op?

Als je meedoet ontvang je van ons een vrijblijvend energieaanbod van 3 jaar. Dat doen we vrijblijvend zodat je eerst zelf goed kan vergelijken met je huidige leverancier. Onze ervaring is dat er met ons aanbod gemiddeld 100 tot 200 euro per jaar wordt bespaard, afhankelijk van je verbruik. Naast je persoonlijke besparing levert het de club zonnepanelen op, die weer geld besparen op de energierekening van de club. Zo kan de club meer geld investeren in de club zelf. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste, de club wordt een stuk duurzamer en zo draag je direct bij aan een betere leefomgeving!

Wat levert het de club op?

Wat levert het de club op?

Een volledig kosteloze zonne-installatie. En met volledig bedoelen we ook volledig. Installatie, onderhoud en verzekering zijn geheel voor onze rekening. Met de zonnepanelen wordt er een fikse besparing gerealiseerd op de jaarlijkse energierekening. Deze besparing kan ingezet worden voor nieuw trainingsmateriaal, het opknappen van het clubgebouw of een nieuwe tribune. Maar het belangrijkste is dat de club met de zonnepanelen direct een stuk duurzamer is!

Ja, maar voor niets gaat de zon op!

Ja, maar voor niets gaat de zon op!

Een terechte opmerking. De initiatiefnemer van Zon voor Verenigingen is Qwint Energie te Hengelo (OV). Al 10 jaar anders dan de meeste energieleveranciers. Wij zijn een échte Nederlandse energieleverancier met 55 medewerkers, geen raad van commissarissen, geen twaalf directeuren, geen aandeelhouders, geen radio of TV-reclame. Alleen Twentse nuchterheid en ondernemingsgeest. Deze manier van bedrijfsvoering zorgt ervoor dat we verenigingen een gratis zonne-installatie kunnen aanbieden, deelnemers een besparing op de energierekening kunnen geven, onze 55 medewerkers salaris kunnen uitkeren én Nederland een heel stuk duurzamer kunnen maken!


Hoe meld ik mij aan?

1

Vul onderstaand reactieformulier in

Vul het reactieformulier zo volledig mogelijk in. Deze gegevens hebben wij nodig om een vrijblijvend energieaanbod te kunnen sturen op basis van je huidige verbruik.

2

Binnen 5 werkdagen reactie

Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons het vrijblijvende energieaanbod. Zodra je deze hebt ontvangen kun je deze eens goed bekijken en vergelijken met je huidige energieleverancier.

3

Onderteken het aanbod en retourneer deze

Vind je het aanbod een goed aanbod? Volg dan de meegestuurde instructies en stuur het aanbod ondertekend terug. Op dat moment telt jouw deelname mee voor jouw vereniging!

Aanmeldformulier

Vul onderstaand reactieformulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt op basis van je gegevens een vrijblijvend energieleveringsaanbod. Met dit aanbod krijg je inzicht in je mogelijke besparing en daarmee kan je op basis daarvan beslissen je deel wilt nemen aan dit mooie initiatief.

Achternaam

Voorletters

Geboortedatum

Geslacht

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

SPAM-Controle (los de som op)

Hoeveel is 2+3?

Met het invullen en opsturen van dit formulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van ZON VOOR.

Versturen